luni, 31 august 2009

Hingherii!

A ajuns la urechile mele o veste foarte buna. Nu stiu daca este si adevarata, din pacate. Cica prin week-end, ne-au vizitat comuna, hingherii. Cica au iesit la pescuit de "dinamovisti", pardon, caini. Tare bucurie mi-au mai facut, daca este intr-adevar! Se vede ca se misca lucrurile si in comuna noastra. Numai cuvinte de lauda! Va rog, confirmati stirea, ca altfel, retrag cuvintele si laudele.

Ma bucur, ca suntem ascultati si cititi de toata lumea, de la "vladica si pan` la opinca". Sa speram ca vom fi civilizati in folosirea ghenelor de gunoi, nou-noute, desi eu sunt cam sceptic, si pun ramasag ca vor mirosi, datorita cetatenilor ce nu vor fi sau nu vor sa fie civilizati. Eu totusi sper intr-o campanie verde (adica ecologica) de folosire corecta a ghenelor. Asa cum copiii Scolii Generale nr. 1 din Gugesti, au iesit la curatat santurile, in primavara acestui an, prevestind parca infrumusetarea comunei, asteptam noi campanii.

De curand am aflat ceva foarte interesant legat de un edificiu care e pe cale de disparitie. Am sa revin cu un articol pe viitor.

Vara a trecut, apa curge fara incetare. Punem robinet ca inundam vecinii de acum. Viata se indreapta spre o toamna roditoare si monotona, cu santuri pline de consumatori de suc de struguri. Vine iarna, iar ma umple de fum vecinu de la 1.

Apropos, sa vedem cum or sa apara blocurile dupa ce vor fi zugravite, si umplute de fumul hoarnelor. Am auzit ca se incarca construirea unei hoarne comune, cel putin la mine in bloc. Sa fie intr-un ceas bun, ca n-am chef de cearta cu... nu mai zic, ca n-are rost sa-i pronunt numele.

Noroc si sanatate.

Aaa, a luat steluta bataie de la Dinamo. Cel mai tare mi s-a parut banner-ul: "cainii pupa poala popii, popa pupa poala lor." (vezi scandalul popa porno)

Hai Foresta Gugesti.

3 comentarii:

Andrei Lefter spunea...

Simt un ton mai dulce in postarea asta (fata de cele anterioare). Ai primit cumva amenintari?!
Degeaba vin hingherii duminica si aduna cainii daca le dau drumul pe camp la cativa kilometri mai incolo. Luni-marti cainii se intorc. Duminica viitoare mai vin iar hingherii?
Plimbarea cainilor nu reprezinta o solutie pentru comuna noastra!

EU spunea...

Pentru comentarii, selectati Nume/Adresa URL si scrieti numele. Apoi la casuta verificarea cuvintelor, scrieti ce litere se insiruiesc mai sus cu diferite culori. Multumesc

omu spunea...

Mai pui şi tu ceva ? că te tot caut în pungă degeaba! Nu pot să cred că nu ai inspiraţie !