duminică, 2 mai 2010

Trotuarul si politistul

Circula un banc foarte interesant acum vreo luna si ceva in urma. Zicea asa: Cica la un salon auto din Germania, Dacia prezenta modelul Duster 4x4. Invartindu-se pe langa ea unul zice: bah! Ciudati romanii astia. Fac orice numai sa nu repare ei drumurile!

Pe acelasi principiu se desfasoara activitatea de reconditionare a comunei noastre. Se fac trotuarele numai drumurile nu. Vom mai trai sa vedem si noi o patura de asfalt prin centrul comunei? Si daca da... rugam politia sa puna restrictie de viteza pe acest sector de drum, pentru ca la cate frustrari s-au adunat, e de asteptat la accidente si viteze impresionante.

Aaa, uitai sa va zic ceva. O informatie pe surse... un Logan al politiei Gugesti cica ar avea in dotare un rarar. Ce-i drept vechi, dar functional. Atentie vitezomani!

3 comentarii:

Anonim spunea...

bancul a aparut in presa frantuzeasca si nu mai fi negativist! nu e bine! fii si tu senin si neprihanit!asa se poarta acu':)))
aa, am auzit ca radarul ar fi pentru avioanele cu motor de tanc care nu mai au oxigen...de la norul de cenusa se trage tot necazul, evident.

Sidorica spunea...

Ce restrictie de viteza? Poate pentru pietoni...altfel nu-mi explic de ce ar reconditiona trotuarele si nu drumurile...Pe semne ca pietonii au mai multi kilometri la "bord" decat masinile...

Apreciati si voi macar atata lucru : iese Nea' Gica de la "Eden", sa aiba omu' drum intins, ca noi avem 4 roti ;)

Anonim spunea...

aia cu sa reducem viteza sa o ia iei in serios asta mai este pana o sa intelegem sa mai lasam din viteza !!!! :P