duminică, 2 mai 2010

Trotuarul si politistul

Circula un banc foarte interesant acum vreo luna si ceva in urma. Zicea asa: Cica la un salon auto din Germania, Dacia prezenta modelul Duster 4x4. Invartindu-se pe langa ea unul zice: bah! Ciudati romanii astia. Fac orice numai sa nu repare ei drumurile!

Pe acelasi principiu se desfasoara activitatea de reconditionare a comunei noastre. Se fac trotuarele numai drumurile nu. Vom mai trai sa vedem si noi o patura de asfalt prin centrul comunei? Si daca da... rugam politia sa puna restrictie de viteza pe acest sector de drum, pentru ca la cate frustrari s-au adunat, e de asteptat la accidente si viteze impresionante.

Aaa, uitai sa va zic ceva. O informatie pe surse... un Logan al politiei Gugesti cica ar avea in dotare un rarar. Ce-i drept vechi, dar functional. Atentie vitezomani!

4 comentarii:

Anonim spunea...

bancul a aparut in presa frantuzeasca si nu mai fi negativist! nu e bine! fii si tu senin si neprihanit!asa se poarta acu':)))
aa, am auzit ca radarul ar fi pentru avioanele cu motor de tanc care nu mai au oxigen...de la norul de cenusa se trage tot necazul, evident.

Sidorica spunea...

Ce restrictie de viteza? Poate pentru pietoni...altfel nu-mi explic de ce ar reconditiona trotuarele si nu drumurile...Pe semne ca pietonii au mai multi kilometri la "bord" decat masinile...

Apreciati si voi macar atata lucru : iese Nea' Gica de la "Eden", sa aiba omu' drum intins, ca noi avem 4 roti ;)

Anonim spunea...

aia cu sa reducem viteza sa o ia iei in serios asta mai este pana o sa intelegem sa mai lasam din viteza !!!! :P

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!